Areon Home Perfume Spring Bouquet vonné tyčinky 85ml

SKU
15706
5,39 €
Vypredané
Areon Home Perfume Spring Bouquet vonné tyčinky 85ml

Areon Home Perfume vonné tyčinky Spring Bouquet 85ml

Tento elegantný produkt je výnimočný nie len krásnou vôňou, ale aj svojim exkluzívnym dizajnom. Jeho sklenený flakón s drevenými tyčinkami skrášli akýkoľvek interiér. Vydrží až 2 mesiace.

Vôňa: Spring Bouquet - Jarná kytica - vôňa mladosti, obnovy a nádeje do budúcnosti.

Ľahká, takmer beztiažová vôňa sviežej zelenej arómy naplní váš domov jarnou náladou a čakaním na zázrak. Táto jarná kytica nikdy nezmizne a poteší vás aj v treskúcej zime.

Základom kompozície sú svieže tulipány a horká mimóza, najjemnejší narcis a hodvábna pivónia. 

 

Použitie: Odskrutkujte uzáver a odstráňte plastovú zátku. Naskrutkujte uzáver a vložte tyčinky do fľaše. Intenzitu vône môžete upraviť zmenou počtu tyčiniek vo fľaštičke. Zvýšenie počtu tyčiniek zvyšuje intenzitu.

NEBEZPEČENSTVO:

Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.

BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare.

PRVÁ POMOC:

PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Ak sa objaví podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte lekára.

POKYNY NA ZNEŠKODNENIE:

Zneškodnite obsah a obal v mieste zberu nebezpečného alebo špeciálneho odpadu.

Upozornenie:
Pozorne čítajte a dodržiavajte inštrukcie. Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 °C. Extrémne teploty sa môžu vyskytnúť v automobiloch a v blízkosti kachieľ alebo krbov. Uchovávajte mimo dosahu plameňa, sviečok, cigariet, zdrojov vznietenia, zdrojov tepla, akýchkoľvek elektrických zariadení, ako je televízor a pod. Úmyselná inhalácia prípravku môže byť zdraviu škodlivá až smrteľná. Postriekaný povrch zotrite vlhkou handričkou. Neprepichujte a nespaľujte, a to ani po použití. Nestriekajte do ohňa alebo na žeravé predmety. Uchovávajte mimo dosahu detí! Uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia - Zákaz fajčenia. Zabráňte úmyselnej inhalácii. Nestriekať na potraviny, tkaniny, povrchy. Zabráňte kontaktu s očami. Uchovávajte mimo dosahu plameňa, sviečok, zdrojov vznietenia, zdrojov tepla a zapnutých elektrických zariadení.

 

Špecifická rizikovosť:
F+ Mimoriadne horľavý.     horlavina

Značka AREON
Vaše hodnotenie