Areon Home Perfume Tortuga vonné tyčinky 85ml

SKU
13632
5,39 €
Vypredané
Areon Home Perfume Tortuga vonné tyčinky 85ml

Areon Home Perfume Tortuga vonné tyčinky 85ml

  • citrusová vôňa
  • drevitá vôňa
  • korenená aróma
  • svieža vôňa

Použitie:
Intenzitu vône vo vašom interiéri tiež môžete zvýšiť občasným otáčaním namočených tyčiniek. Postupujte podľa priloženého návodu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pokiaľ sa náplň difúzora stretne s kožou, okamžite ju umyte veľkým množstvom vody a mydla. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút vyplachujte vodou.

NEBEZPEČENSTVO:

Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.

BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare.

PRVÁ POMOC:

PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Ak sa objaví podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte lekára.

POKYNY NA ZNEŠKODNENIE:

Zneškodnite obsah a obal v mieste zberu nebezpečného alebo špeciálneho odpadu.

Upozornenie:
Pozorne čítajte a dodržiavajte inštrukcie. Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 °C. Extrémne teploty sa môžu vyskytnúť v automobiloch a v blízkosti kachieľ alebo krbov. Uchovávajte mimo dosahu plameňa, sviečok, cigariet, zdrojov vznietenia, zdrojov tepla, akýchkoľvek elektrických zariadení, ako je televízor a pod. Úmyselná inhalácia prípravku môže byť zdraviu škodlivá až smrteľná. Postriekaný povrch zotrite vlhkou handričkou. Neprepichujte a nespaľujte, a to ani po použití. Nestriekajte do ohňa alebo na žeravé predmety. Uchovávajte mimo dosahu detí! Uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia - Zákaz fajčenia. Zabráňte úmyselnej inhalácii. Nestriekať na potraviny, tkaniny, povrchy. Zabráňte kontaktu s očami. Uchovávajte mimo dosahu plameňa, sviečok, zdrojov vznietenia, zdrojov tepla a zapnutých elektrických zariadení.

 

Špecifická rizikovosť:
F+ Mimoriadne horľavý.     horlavina

Značka AREON
Vaše hodnotenie