Dixi Kids Svište penové detské mydlo 250ml

SKU
19098
3,29 €
Posledný kus na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

V tomto období, viac ako inokedy treba dbať na hygienu rúk malých aj veľkých. S penovým mydlom Dixi Svište bude umývanie rúk zábava. Užite si kúsok penovej mágie aj vo vašej kúpeľni. Hravé balenie dostalo špeciálny uzáver, aby jediným stlačením deti vykúzlili bohatú penu so šťavnatou vôňou. Receptúra obsahuje všetky dobré vlastnosti mydla, umýva, chráni pred mikróbmi a nevysušuje jemnú detskú pokožku. Vo vnútri nenájdete parabény, silikóny ani umelé farbivá.

Dixi Svište penové detské mydlo 250ml

Dixi Svište penové mydlo je vytvorené špeciálne pre deti a nemalo by chýbať v žiadnej kúpeľni. Jemné zloženie šetrne čistí pokožku rúk, nedráždi ju a nevysušuje. Špeciálny uzáver vytvorí jedným stlačením bohatú voňavú penu, vďaka čomu bude umývanie rúk najzábavnejšou časťou aj pre vaše deti. Vďaka penovému mydlu šetríte vodu – pred použitím nie je potrebné navlhčiť ruky, navyše sa v totmto balení skrýva viac dávok ako v porovnaní s tekutým mydlom rovnakého objemu. Doprajte aj vašim drobcom starostlivosť akú si zaslúžia!

POUŽITIE: Na jedno umytie = jedna dávka penového mydla. Naneste penu na navlhčené ruky. Umyte a následne dôkladne opláchnite.

ZLOŽENIE: Aqua, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco Glucoside, Glycereth-7 Caprylate/Caprate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Citric Acid, Disodium EDTA, Denatonium Benzoate

Značka DIXI
Vaše hodnotenie