Dr.Beckmann hygienický čistič umývačky riadu 75g

SKU
16665
3,99 €
Posledné 3 kusy na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Vyskúšajte čistič od nemeckého výrobcu Dr. Beckmann a Vaša umývačka riadu ostane hygienicky čistá s nádhernou citrónovou. Bez usadenín, či nečistôt.

Dr.Beckmann hygienický čistič umývačky riadu 75g

Spustenie programu umývania riadu neznamená, že sa umývačka riadu vyčistí. Po každom umytí sa v tesneniach a rohoch umývačky riadu môžu nahromadiť nečistoty a usadeniny. V priebehu času to môže viesť k nepríjemnému zápachu a narušiť správne fungovanie umývačky riadu. Tomu môžete zabrániť použitím Dr. Beckmann. Prášok čistí umývačku riadu a ťažko dostupné miesta, ako sú sitko, odtok, umývacie čerpadlo a ostrekovacie ramená. Zaisťuje ich čistotu a odstraňuje nepríjemné pachy. Jedien vďaka čistej umývačke riadu sú tiež čisté riady a príbory.

 Zloženie:

Čistič umývačky: 15 – 30 % bieliace činidlá na báze kyslíka, vonné látky

Vlhčená handrička:

Návod na použitie:

1) Balenie obsahuje špeciálnu vlhčenú utierku na štrbiny a hrany umývačky pre ich dokonalé vyčistenie. Na utierku nasypte trochu čističa a očistite  gumové tesnenia a rámy dverí od umývačky.

2) V prázdnej umývačke: naplňte dávkovač do maximálnej úrovne práškom. Nepridávajte bežný umývací prostriedok. Spustite umývací program (minimálne 60 °C). Umývačka je po čistiacom cykle opäť pripravená na okamžité použitie.

Tip: Na ochranu a údržbu umývačky používajte pravidelne každý mesiac alebo raz za 2 mesiace (podľa počtu umývacích cyklov). Používaním čističa umývačky môžete predísť nepríjemným pachom, vzniku mikroorganizmov vnútri umývačky a môžete predĺžiť životnosť umývačky riadu.

 

NEBEZPEČENSTVO:

safe_icon_01

Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.

BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare.

PRVÁ POMOC:

PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Ak sa objaví podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte lekára.

Pri požití nevyvolávajte zvracanie, dieťaťu hrozí nebezpečenstvo vdýchnutia vytvorené peny, okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte toto upozornenie.

 

POKYNY NA ZNEŠKODNENIE:

 Zneškodnite obsah a obal v mieste zberu nebezpečného alebo špeciálneho odpadu.

Značka Dr.Beckmann
Vaše hodnotenie
Mohlo by sa Vám páčiť
Jar Citrón 3v1 tekuty čistič umývačky riadu 250ml
Jar Citrón 3v1 tekuty čistič umývačky riadu 250ml
Znížená cena 3,99 € Pôvodná cena 6,50 €
Finish čistiace kapsule do umývačky riadu 3x17g
Finish čistiace kapsule do umývačky riadu 3x17g
Znížená cena 3,49 € Pôvodná cena 3,99 €
Jar Citrón 3v1 čistiace kapsule do umývačky riadu 2ks
Jar Citrón 3v1 čistiace kapsule do umývačky riadu 2ks
Znížená cena 3,99 € Pôvodná cena 4,35 €
Finish Lemon čistič umývačky riadu 2x250ml
Finish Lemon čistič umývačky riadu 2x250ml
Znížená cena 5,39 € Pôvodná cena 5,69 €