Henna Venita farba na obočie kremová 1.0 black 15g

SKU
11012
2,49 €
Na sklade 25 a viac kusov Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Henna na obočie v kréme je moderná receptúra ??roky známej kozmetiky.

Henna Venita farba na obočie kremová 1.0 black 15g

Vďaka pohodlnej aplikácii umožňuje obzvlášť jednoduchý spôsob zvýraznenia prirodzenej krásy vašich očí. Teraz už len zmiešať pár kvapiek aktivátora s krémovým farbivom a naniesť na obočie precíznym, obojstranným aplikátorom.

Balenie obsahuje: tubu s krémom 15 ml, fľaštičku s 3% peroxidom 15 ml, plastovú tyčinku na aplikáciu. jednoduchá príprava a aplikácia pomocou obojstranného aplikátora

Použitie: Pred pristúpením k zákroku vykonajte alergický test, a to aj vtedy, ak ste už predtým používali podobný produkt. Nezabudnite odstrániť z obočia zvyšky fluidu, krému. Okolo očí naneste mastný krém za účelom ochrany pokožky pred zafarbením. V miske s pomocou aplikátora spojte cca 1 cm farbiaceho krému z tubičky s 10-12 kvapkami aktivátora z fľaštičky. Miešajte, kým nezískate hladkú, jednoliatu konzistenciu. Čas farbenia 5-10 minút, predĺžením času farbenia dosiahnete tmavší výsledok farbenia. Zmyte s pomocou odličovacieho mlieka a následne vodou. Po ukončení zákroku sa odporúča použiť hydratačný krém.

Značka HENNA
Vaše hodnotenie