Lovela prášok na pranie 4,1kg Baby Color 41 praní

SKU
19104
18,19 €
Posledný kus na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.
Lovela prášok na pranie 4,1kg Baby Color 41 praní

Lovela Baby Color prášok na pranie 4,1kg 41 praní

 

Perfektné na pranie novorodeneckého oblečenia a na pranie detských plienok a spodnej bielizne, ako aj odevov celej rodiny.

Odporúča sa aj pre dospelých s citlivou pokožkou náchylnou na alergie a atopickú dermatitídu (atopická dermatitída).

Ako prať detské oblečenie?

Ako mama máte pred sebou veľa možností. Nemusíte rozmýšľať, aký detský púder zvoliť. Pri vytváraní produktov Lovela Baby sme si pamätali, že budú určené pre niekoho, kto je celý váš svet. Môžete ich používať od prvých dní života bez obáv o stav citlivej detskej pokožky. Obsahujú iba nealergénne látky, aby váš drobček mal pocit najvyššieho pohodlia. Jemná vôňa spôsobí, že sa vy i vaše dieťa budete chcieť túliť k vypranému oblečeniu.

„Pokožka dojčiat a malých detí je veľmi jemná a ľahko sa podráždi. Preto odporúčam hypoalergénne pracie prášky Lovela, ktoré sú pre dieťa bezpečné už od prvého dňa života. Ak chcete citlivú pokožku dieťaťa plne chrániť, používajte ju až do veku 3 rokov. ““

 

Lidia Ruszkowska, lekárka, špecialistka v dermatológii

 

Prečo by som si mal zvoliť Lovela Baby na pranie detského oblečenia?

 

Hypoalergénne

Číslo 1 v Poľsku *

Klinicky testované - bezpečné od prvého dňa života

Miernosť potvrdená dermatologickými testami

Získalo kladné stanovisko Inštitútu matky a dieťaťa

Odporúča sa aj pre ľudí náchylných na alergie

Účinne odstraňuje nečistoty

Dobre opláchne

Bez optických zjasňovačov a enzýmov

Neobsahuje umelé farbivá, fosfáty a alergény

 Efektívne použitie vďaka koncentrovanému zloženiu

 Po vypraní zostane oblečenie jemné a príjemné na dotyk

Bezpečné pre látky

* Lovela je najčastejšie voleným produktom na pranie detského oblečenia v Poľsku. Zdroj: Nielsen, tržby podľa hodnoty a objemu v roku 2019.

Čo ešte stojí za to vedieť o detskej bielizni?

1. Aby ste svojmu dieťaťu poskytli optimálnu ochranu, mali by ste vedieť, že jeho pokožka sa vyvíja počas prvých 3 rokov života a v porovnaní s pokožkou dospelého človeka je až 5-krát tenšia a náchylnejšia na vonkajšie faktory. .

2. Pamätajte, že detské oblečenie by sa malo tiež prať pred prvým oblečením, aj keď ho výrobca zabalil do továrne. Od okamihu výroby až po nákup prechádzajú rukami mnohých ľudí, ktorí nechávajú voľným okom neviditeľné baktérie, mikroorganizmy a nečistoty.

3. Pranie detského oblečenia pri príliš vysokých teplotách môže poškodiť jemné tkaniny. Často umývame pri 40 ° C v obave o materiály, ale správna teplota, pri ktorej zahynú baktérie, huby a roztoče, je 60 ° C. Hypoalergénna kvapalina Lovela Baby určená na pranie detského oblečenia si poradí s nečistotami bez poškodenia látok.

4. Kvôli bezpečnosti vášho dieťaťa by sa malo jeho oblečenie v počiatočnom štádiu vývoja prať osobitne. Ak je vaše dieťa alergické od prvých dní, môžete v Lovele tiež vyprať posteľnú bielizeň a oblečenie. Malý s nimi má kontakt vždy, keď ich nosíš alebo objímaš.

Značka LOVELA
Použitie Na pranie
Konzistencia Prášková
Počet praní 41
Vlastnosti Citlivý k detskej pokožke
Vaše hodnotenie