Nivea Hair Extreme Hold 6 penové tužidlo 150ml 89377

SKU
34547
4,99 €
Na sklade 7 a viac kusov

Nivea Extreme Hold 6 penové tužidlo s pridanou ochranou proti teplu, aj na úpravu žehličkou, kulmou

Nivea Extreme Hold 6 penové tužidlo 150ml 89377

Nivea Extreme Hold 6 penové tužidlo s ochranou proti teplu s pantenolom a vitamínom B3 chráni vlasy pred teplom. Pena sa aktívne stará o vaše vlasy a dodáva im spoľahlivú, extrémnu fixáciu až na 48 hodín. Zároveň má špeciálny ošetrujúci účinok, ktorý vlasy nevysušuje. Penové tužidlo NIVEA Extreme Hold 6 sa ľahko vyčesáva a neobsahuje silikóny.

Zloženie:

Aqua,Butane, VP/VA copolymer, Isobutane, Propane,Panthenol, Niacinamide, Polyquaternium-68, Polyquaternium-4,Palmitamidopropyltrimonium chloride, Pantolactone, Decyl glucoside, Propylene glycol, Citric acid, Sodium benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum

Upozornenie:

Horľavina – Wikipédia

Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: Pri zahriatí sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Nefajčiť. Nestriekajte na otvorený oheň alebo iný zdroj zapálenia. Neprepichujte ani nespaľujte, a to ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám nad 50°C. Držte mimo dosahu detí. Nevdychujte úmyselne. Nestriekajte do očí. Používajte výhradne v súlade s určeným účelom. Do zberu recyklovateľných materiálov dávajte len prázdne plechovky.

Značka Nivea
Vaše hodnotenie