OFF! Sport repelent proti komárom rýchloschnúci 100ml

SKU
17086
6,99 €
Na sklade 10 a viac kusov Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Ochrana proti komárom a kliešťom pri vonkajších činnostiach, Jednoduché použitie

OFF! Sport repelent proti komárom rýchloschnúci 100ml

Off!® Sport rýchloschnúci sprej repelent v aerosólu pôsobí okamžite až 8 hodín od aplikácie. Odpudzuje komáre a kliešte.

Návod na použitie:

Pred použitím dobre pretrepte. Nádobku držte 15 - 20 cm od pokožky. Dýzu nasmerujte na povrch, ktorý chcete ošetriť. Po dobu 1 sekundy odhalenú pokožku rovnomerne postriekajte pomalým mávnutím na nasledujúcich oblastiach: Dospelí:*Tvár, krk, ruky, predlaktie a vrchné časti chodidiel. Deti vo veku 2 a viac rokov: *Tvár, krk a vrchné časti chodidiel.
*Použitie na tvári: Malé množstvo nasprejujte do dlaní dospelého a naneste na tvár dospelého alebo dieťaťa. Vyhnite sa oblasti očí a úst. Nepoužívajte u detí do 2 rokov. Neaplikujte viac ako 1x za 24 hodín a vyhnite sa jeho nadmernému použitiu. Deťom mladším ako 12 rokov sprej na ruky neaplikujte. Nepoužívajte pod oblečením. Nevdychujte aerosóly. Po návrate do interiéru si ošetrenú pokožku umyte mydlom a vodou. Uchavávajte na bezpečnom mieste. Pred jedlom a po použití výrobku si umyte ruky a zasiahnutú pokožku. Nekontaminujte potraviny, riad alebo iné povrchy, ktoré môžu s jedlom prísť do kontaktu. Odporúčame vám, aby ste neošetrenú pokožku zakryli oblečením a tak zabránili kontaktu pokožky s hryzúcim hmyzom.

Značka ***
Vaše hodnotenie
Mohlo by sa Vám páčiť