Sanytol dezinfekčný univerzálny čistič na podlahy a plochy 94% rastl.pôvod 1l

SKU
34390
3,99 €
Na sklade 10 a viac kusov Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Sanytol 94% rastlinného pôvodu-univerzálny čistič na podlahy s éterickými olejmi eukalyptom a mätou origins.

Sanytol dezinfekčný univerzálny čistič na podlahy a plochy 94% rastlinný pôvod 1l

Dezinfekcia na podlahy a plochy Sanytol, Vám zaistí hygienicky čistú domácnosť. Tento výrobok možno použiť takmer na všetky typy povrchov, takže vám poslúži pri dezinfekcii kuchyne, kúpeľne a ďalších miestností vrátane podláh a predmetov. 

Výrobok dezinfikuje materiály, ničí 99,9 % mikróbov a navyše zanecháva príjemnú vôňu vďaka obsiahnutým éterickým olejom. Vaša domácnosť potom bude voňať po eukalypte a mäte. Sanytol neobsahuje chlór a spoľahlivo zničí 99,9 % baktérií, plesní a vírusov.

Možno ho použiť aj na povrchy, ktoré prichádzajú do kontaktu s potravinami. Sanytol obsahuje 94 % zložiek rastlinného pôvodu. Stačí ho nariediť vodou podľa odporúčaného dávkovania a okamžite sa postará o upratovanie s maximálne hygienickým prostredím na život.

 

NEBEZPEČENSTVO:

Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.

BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare.

PRVÁ POMOC:

PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Ak sa objaví podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte lekára.

POKYNY NA ZNEŠKODNENIE:

Zneškodnite obsah a obal v mieste zberu nebezpečného alebo špeciálneho odpadu.

 

Zloženie:

Biocídne aktívne látky (TP2-4/AL): 8.6 g/kg Lactic Acid, 9.6 g/kg Etanol, <5% neiontové povrchovo aktívne látky, amfoterné povrchovo aktívne látky, parfémy.

 
Značka Sanytol
Vaše hodnotenie