Vileda set lopatka s metličkou

SKU
31564
5,49 €
Vypredané

Vileda zmetáčik a lopatka je základný set pre rýchle a jednoduché zametanie podlahy. Je to ideálna metlička na prach a drobné nečistoty. Zjednodušte si každodenné upratovanie s týmto praktickým setom.

Vileda set lopatka s metličkou

  • Pre rýchle upratovanie podlahy, ktoré by bolo čo najšetrnejšie a najefektívnejšie, sme vyvinuli Vileda zmetáčik a lopatku 2v1 pre účinné zametanie.
  • Inovatívny systém vybavený mäkkými štetinami s ultra tenkým čiernym vláknom pre odstránenie aj čo najjemnejších častíc a s pevnými červenými štetinami pre čistenie rohov a úzkych, ťažko dostupných miest.
  • Tieto jemné štetiny majú veľmi univerzálne využitie a môžu byť použité na rôznych povrchoch. Použite zmeták na kov, drevo, obklady v kúpeľni alebo na laminát a iné povrchy, aby po niekoľkých zameteniach zostali žiarivé a lesklé.
  • Pre vaše pohodlie obsahuje sada zmetáčiku a lopatky Vileda ergonomickú rukoväť pre ľahkú manipuláciu a intuitívny Clip-in systém, ktorý Vám umožní ľahko zasunúť zmetáčik do lopatky pre kompaktné a praktické skladovanie.
  • Získajte váš zmetáčik a lopatku ešte dnes a zažite bezchybné a inovatívne upratovanie podlahy, vďaka ktorému sa vaša každodenná práca stane bezproblémovou a príjemnou úlohou.
Značka VILEDA
Vaše hodnotenie
Mohlo by sa Vám páčiť