Akutol ochranný plastický obväz sprej 60ml

SKU
33961
8,05 €
Posledný kus na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Ochranný plastický obväz v spreji vytvára vodeodolnú ochrannú vrstvu. 

Akutol ochranný plastický obväz sprej 60ml

Rana zostáva uzavretá pred nepriaznivými vplyvmi, proces hojenia pod plastickou vrstvou však prebieha. Plastický obväz na báze akrylátového kopolyméru slúži na rýchle ošetrenie odrenín a drobných rán. Obväz:

  • je vo vode nerozpustný,
  • je transparentný,
  • zabraňuje prístupu mikroorganizmov z vonkajšieho prostredia,
  • nezabraňuje prirodzenej perspirácii pokožky,

Prípravok je vhodný na ošetrenie drobných odrenín a rezných poranení v domácnosti, pri záhradkárstve, pri práci v poľnohospodárstve alebo pri športe. Obzvlášť vhodné je využitie prostriedku pre ošetrenie poranení vznikajúcich pri práci vo vlhkom či prašnom prostredí, v ktorom iné formy obväzov zlyhávajú.

Upozornenie: Nepoužíva sa na prekrytie rán s masívnym krvácaním!

Upozornenie:

Horľavina – Wikipédia

Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: Pri zahriatí sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Nefajčiť. Nestriekajte na otvorený oheň alebo iný zdroj zapálenia. Neprepichujte ani nespaľujte, a to ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám nad 50°C. Držte mimo dosahu detí. Nevdychujte úmyselne. Nestriekajte do očí. Používajte výhradne v súlade s určeným účelom. Do zberu recyklovateľných materiálov dávajte len prázdne plechovky.

Značka ***
Vaše hodnotenie