Ariel Fast Dissolving Ultra Oxi prášok na pranie 3300g 60 praní

SKU
35085
20,99 €
Posledný kus na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.
Ariel Fast Dissolving Ultra Oxi prášok na pranie 3300g 60 praní

Ariel Fast Dissolving Ultra Oxi prášok na pranie 3300g 60 praní

Ariel prášok na pranie zaisťuje hĺbkovú čistotu a extra silu pri odstraňovaní škvŕn na extra hygienu (v porovnaní s pracím práškom Ariel Mountain Spring). Sila Oxi odstraňuje dokonca aj odolné a zaschnuté škvrny. Ariel odporúčajú značky Whirlpool, Electrolux, Candy a Beko. Koncentrované zloženie: Prášok na pranie Ariel s koncentrovaným zložením poskytuje koncentrovanejšiu silu a operie viac bielizne na jeden gram prostriedku. Rýchlorozpustný aj pri praní na nižších teplotách: s jedinečnou technológiou rýchleho rozpúšťania aj pri praní na nižších teplotách, ktorá pomáha predchádzať usadzovaniu zvyškov prášku. Perte pri nižších teplotách a ušetrite až 60 % energie (spotreba energie práčkou pri prechode zo 60 °C na 30 °C, bežný cyklus), 100 % recyklovateľný kartónový obal: prášok na pranie Ariel má 100 % recyklovateľný kartónový obal. S biologicky odbúrateľnými zložkami: 80 % všetkých organických zložiek prášku na pranie Ariel je biologicky odbúrateľných, + Ultra Oxi Effect: So zabudovanou technológiou odstraňovania škvŕn a extra penou na intenzívnejšie čistenie

Zloženie:

5-15% Aniónové Povrchovo Aktívne Látky, Bieliace Činidlá Na Báze Kyslíka, <5% Neiónové Povrchovo Aktívne Látky, Fosfonáty, Polykarboxyláty, Zeolity, Enzýmy, Optické Zosvetľovače, Parfumy, Hexyl Cinnamal, Linalool

 

NEBEZPEČENSTVO:

Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.

BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare.

PRVÁ POMOC:

PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Ak sa objaví podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte lekára.

POKYNY NA ZNEŠKODNENIE:

Zneškodnite obsah a obal v mieste zberu nebezpečného alebo špeciálneho odpadu.

safe_icon_01      safe_icon_02      

Značka Ariel
Vaše hodnotenie