Bio Bione Aloe Vera kozmetická vazelína 150ml

SKU
14698
4,59 €
Posledných 6 kusov na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Vyskúšajte spoľahlivú bio kozmetickú toaletnú vazelínu s Aloe Vera. Telová vazelína zvláčňuje, premasťuje a upokojuje popraskanú, suchú a stvrdnutú pokožku. BIO kozmetická telová vazelína je vhodná na ruky, nohy, pery a pod. Jemná nedráždivá bez emulgátorov a konzervačných látok. 

Bio Bione Aloe Vera kozmetická vazelína 150ml

Toaletná vazelína Aloe Vera zvláčňuje, premasťuje a upokojuje popraskanú, suchú a stvrdnutú pokožku. Úžitkovými vlastnosťami je telová vazelína šetrná k telu ale aj k prírode. Je jemná a príjemná pri použití. Garantujeme, že si ju určite obľúbite. Vazelína je vhodná na ruky, nohy, pery a pod. Jemná, nedráždivá, bez emulgátorov a konzervačných látok, s jemnou, výhradne hypoalergénnou parfumáciou. Vhodná aj pre citlivú pokožku. Extrakt Aloe Vera obsahuje rad biominerálov a podporných regeneračných látok.

Vazelína obsahuje pravý včelí vosk, vzácne bambucké maslo (karité) a ochranný prírodný vitamín E. Prípravok je vyrobený v BIO fomulácii bez SLS, SLES, neobsahuje ropné produkty, parabény, ethoxyláty ani silikóny, je použitá hypoalergénna parfumácia. Spôsob použitia Na pokožku v postihnutej oblasti aplikujte vazelínu a asi 5 minúť masírujte do suchej pokožky. V prípade, že by sa vyskytla precitlivenosť či iná nepríjemná reakcia na niektorú so zložiek prípravku prípravok zmyte vodou a mydlom a ďalej nepoužívajte! Vazelínu uchovávajte na chladnejšom mieste.

Zloženie Kozmetickej vazelíny:

PETROLATUM,CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, BEESWAX, ETHYLHEXYL STEARATE, ALOEBARBADENSIS LEAF JUICE, PARFUM, TOCOPHEROL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER.

Značka BIONE COSMETICS
Vaše hodnotenie