Bio Bione Med & Propolis & Gaštán konský bylinný balzám 300ml

SKU
37013
4,30 €
Posledné 3 kusy na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Relaxačný a upokojujúci bylinný balzam pre unavené kĺby a svaly so silou pagaštanu konského a propolisu.

Bio Bione Med & Propolis & Gaštán konský bylinný balzám 300ml

Balzam s univerzálnym použitím pre všetky typy pokožky, pre celú rodinu. Obsahuje propolis. Tým dodáva prípravku unikátnosť a maximum cenných látok z tejto výnimočnej látky. Vďaka nenasýtených mastných kyselín, fytosterolov, fosfolipidov dodáva aj množstvo antioxidantov, BioMineralov, vitamínov, karotenoidov a chlorofylov.

Balzam vykazuje protizápalové, antibakteriálne, protialergické a regeneračné vlastnosti. Pozitívne pôsobí na rôzne dermatitídy, u atopického ekzému, lupienky, akné, oparov. Má upokojujúce a zvláčňujúce účinky, chráni pokožku pred vysúšaním a praskaním. Extrakt gaštanu, kostihoj, mentol, gáfor, eukalyptus a ďalšie zložky pôsobia relaxačne a blahodárne na pohybový aparát tela. Balzam obsahuje hydratačný glycerín, rastlinné bambucké maslo, panthenol, alantoín a vitamín E. Všetky tieto substancie sa podieľajú na ochrane, regenerácii pokožky a na podpore kožných biochemických procesov.

Použitie:

Balzam nanášajte na pokožku na postihnuté miesto a 5-15 minút miesto intenzívne premasírujte, eventuálne prikryte kúskom strečovej fólie a balzam ponechajte v kľude účinkovať po celú noc.

Vyrobené v BIO formulácii bez ropných produktov, silikónov, SLES, etoxyláty a parabénov.

Zloženie:

AQUA,GLYCERIN, METHYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL, STEARATE, MENTHOL, CAMPHOR,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, AESCULUS HIPPOCASTANUM EXTRACT, EUCALYPTUS LEAFEXTRACT, PANTHENOL, ALLANTOIN, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE,SODIUM HYALURONATE, CARBOMER, ACRYLATES/VINYL ISODECANOATE CROSSPOLYMER,SYMPHYTUM OFFICINALE ROOD EXTRACT, PHENOXYETHANOL, DIMETHYLSULPHONE, ROSMARINUSOFFICINALIS EXTRACT, BOSWELLIA SERRATA EXTRACT, BEES HONEY, PROPOLIS EXTRAC

 

Značka BIONE COSMETICS
Vaše hodnotenie