Biolit elektrický odparovač proti komárom s tekutou náplňou Eucalyptus 30 nocí

SKU
37586
8,09 €
Na sklade 10 a viac kusov Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Biolit elektrický odparovač s tekutou náplňou poskytuje ochranu proti komárom až po dobu 30 nocí. Ničí a odpudzuje komáre a iný malý hmyz. Ochráni miestnosť do 30 m³ a umožní vám pokojnú noc bez nepríjemného budenia.

Biolit elektrický odparovač proti komárom s tekutou náplňou Eucalyptus 30 nocí

Biolit elektrický odparovač s tekutou náplňou poskytuje ochranu proti komárom až po dobu 30 nocí. Ničí a odpudzuje komáre a iný malý hmyz. Ochráni miestnosť do 30 m³ a umožní vám pokojnú noc bez nepríjemného budenia.

Zloženie:

destiláty (ropné), hydrogenované stredné; destiláty (ropné), hydrogenované ľahké; citronelový olej. Zloženie uvedené v online shope sa môže líšiť od zloženia na obale.

Použitie:

Aktivujte odparovač s 30-minútovým predstihom. 1. Odstráňte uzáver (stlačiť a vyskrutkovať). Náplň zaskrutkujte/zatlačte do zaistenia do el. odparovača. 2. Otočte zástrčkou tak, aby náplň bola vo zvislej polohe. 3. Zasuňte el. odparovač do zodpovedajúcej zásuvky, až sa rozsvieti kontrolná dióda. 4. Po použití odpojte odparovač od el. siete. Odparovač s náplňou udržujte vždy vo zvislej polohe. Odparovač umiestnite v smere prievanu k spiacemu človeku. Na bezpečné použitie ho zapájajte len do správne fungujúcich el. zásuviek na vetranom mieste, kde nemôže prísť do styku s prikrývkou na posteľ alebo inými materiálmi. Nepoužívajte s predlžovacími káblami alebo s rozdvojkami. Neponárajte do vody. Do zásuvky nad zariadenie nič nezapájajte. Do odparovačov Biolit® používajte len náplne Biolit®. Spotrebič sa má používať iba s odporúčaným odparovacím médiom. Použitie iných látok môže viesť k nebezpečenstvu otravy alebo požiaru. Tento spotrebič môžu používať deti vo veku 8 rokov a staršie a osoby so zníženými fyzickými, zmyslovými alebo mentálnymi schopnosťami alebo nedostatkom skúseností, pokiaľ sú pod dozorom alebo boli poučené o používaní spotrebiča bezpečným spôsobom a rozumejú prípadným nebezpečenstvám. Deti sa so spotrebičom nesmú hrať. Odstráňte obsah/obal/odparovač v rámci triedeného odpadu v súlade so zákonom o odpadoch. Používajte podľa návodu. Nepoužívajte v uzavretom priestore. Zachovajte vonkajší obal s bezpečnostnými upozorneniami do úplného spotrebovania prípravku. Počas používania el. odparovač ničím nezakrývajte. Nedotýkajte sa el. odparovače kovovými predmetmi ani vlhkými rukami, ak je zapojený. Pred zapojením odstráňte alebo zakryte terária, akvária, zvieracie klietky. Vypnite filtre pri akváriách. Keď je náplň prázdna, odpojte odparovač od el. siete a vymeňte ju za novú. Nedotýkajte sa knôtu. Uchovávajte oddelene od potravín, nápojov a krmív. Zabezpečte, aby sa do ošetrovanej oblasti nedostali mačky. Z dôvodu zvláštnej citlivosti na pyretroidy/pyretriny, môže tento liek u mačiek spôsobiť závažné nežiaduce účinky.

Dôležité upozornenie:

Pri požití a vniknutí do dýchacích ciest môže spôsobiť smrť. Veľmi toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Z dôvodu zvláštnej citlivosti na pyretroidy/pyretriny, môže tento liek u mačiek spôsobiť závažné nežiaduce účinky. Biocídne prípravky používajte bezpečne. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku.

Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.

BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare.

PRVÁ POMOC:

PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Ak sa objaví podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte lekára.

POKYNY NA ZNEŠKODNENIE:

Zneškodnite obsah a obal v mieste zberu nebezpečného alebo špeciálneho odpadu.

Značka BIOLIT
Vaše hodnotenie