Diffusil Repelent Stop proti kliešťom rýchloschnúci 100ml

SKU
37587
5,39 €
Na sklade 10 a viac kusov Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Vysoko účinný repelent Diffusil STOP proti kliešťom je určený pre pokožku tela. Poskytuje spoľahlivú dlhodobú 8 hodinovú ochranu proti kliešťom ihneď po aplikácii a je rýchloschnúci. Užite si pohyb v prírode bez starostí.

Diffusil Repelent Stop proti kliešťom rýchloschnúci 100ml

Vysoko účinný repelent Diffusil STOP proti kliešťom je určený pre pokožku tela. Poskytuje spoľahlivú dlhodobú 8 hodinovú ochranu proti kliešťom ihneď po aplikácii a je rýchloschnúci. Užite si pohyb v prírode bez starostí.

Použitie:

Nádobku držte vo zvislej polohe 15–20 cm od pokožky. Pomalým širokým pohybom 1–2 sekundy nastriekajte na predlaktie a rovnomerne rozotrite rukami na všetky odkryté miesta pokožky.
Tvár: nastriekajte repelent do dlaní dospelého a opatrne naneste na tvár dospelého alebo dieťaťa. Zabráňte styku s očami, perami a sliznicou.
U detí starších ako 2 roky nepoužívajte viac ako raz denne.
U dospelých znovu aplikujte po uplynutí účinnosti, maximálne 4-krát denne.

Zloženie:

N,N-dietyl-3-metylbenzamid (DEET), izobután , etylalkohol , izopropanol, bután .

Upozornenie

Nesmie sa vdychovať, prehĺtať! Pri aplikácii je potrebné chrániť oči a sliznice. Neaplikovať na poranenú kožu. Biocídne prípravky používajte opatrne. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o produkte.

Bezpečnostné upozornenie
Horľavé
Nebezpečnosť pre zdravie

Horľavé

Nebezpečenstvo
Extrémne horľavý plyn. Horľavý plyn. Extrémne horľavý aerosól. Horľavý aerosól. Veľmi horľavá kvapalina a pary. Horľavá kvapalina a pary. Horľavá tuhá látka.

Varovanie. Pokyny pre bezpečné zaobchádzanie
Pred použitím pretrepať. Vyvarujte sa priamemu vdychovaniu. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Chráňte pred teplom / iskrami / otvoreným plameňom / horúcimi povrchmi. – Zákaz fajčenia. Uchovávajte obal tesne uzavretý. Uchovávajte v chlade. Nevystavujte teplote presahujúcej 50°C. Nádobka je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Chráňte pred slnečným žiarením. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Nebezpečnosť pre zdravie

Nebezpečenstvo
Môže spôsobiť podráždenie dýchacích ciest. Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty. Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý po požití. Škodlivý pri kontakte s pokožkou. Škodlivý pri vdýchnutí. Rozkladom ozónu v horných vrstvách atmosféry poškodzuje verejné zdravie a životné prostredie.

Varovanie. Bezpečnostné upozornenia
Zabráňte vdychovaniu prachu/dymu/plynu/hmly/pár/aerosólov. Používajte iba vonku alebo v dobre vetraných priestoroch. Pri vdýchnutí: preneste postihnutého na čerstvý vzduch a ponechajte ho v pokoji v polohe uľahčujúcej dýchanie. Pri požití: ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára. Používajte ochranné rukavice / ochranný odev / ochranné okuliare / tvárový štít. Pri styku s pokožkou: umyte veľkým množstvom vody a mydla. Pri zasiahnutí očí: niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a pokiaľ ich možno vybrať ľahko. Pokračujte vo vyplachovaní. Pri používaní tohto výrobku nejedzte, nepite ani nefajčite. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Značka DIFFUSIL
Vaše hodnotenie
Mohlo by sa Vám páčiť