Dove Men+Care Advanced Invisible Fresh 72h anti-perspirant sprej 150ml

SKU
37058
4,39 €
Posledné 2 kusy na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.
Dove Men+Care Advanced Invisible Fresh 72h anti-perspirant sprej 150ml

Dove Men+Care Advanced Invisible Fresh 72h anti-perspirant sprej 150ml

Extrémne silný antiperspirant, ktorý chráni pred potením až 72 hodín. Jeho zloženie sa skladá z ¼ hydratačného krému a množstva ďalších ošetrujúcich látok, ktoré chránia pokožku pred vysušením a zabraňujú podráždeniu. Produkt navyše nezanecháva biele škvrny na oblečení a má osviežujúcu mužnú vôňu.

  • zvýšená ochrana proti bielym škvrnám na oblečení
  • zloženie obohatené o ¼ hydratačného krému, vitamínu E a ošetrujúcich olejov
  • inovatívne soli proti poteniu chránia pred potením až 72 hodín
  • ešte bezpečnejšie pre životné prostredie a 100% recyklovateľný obal.
  • výrobok neobsahuje alkohol a má certifikát VEGAN a PETA

Zloženie:

Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, PPG-14, Butyl Ether, Aluminium Sesquichlorohydrate, Parfum, C12-15 Alkyl Benzonate, Disteardimonium Hectorite, Glycine, Calcium Chloride, Octyldodecanol, BHT, Helianthus Annuus Seed Oil, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

 

Upozornenie:

Horľavina – Wikipédia

Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: Pri zahriatí sa môže roztrhnúť. Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Nefajčiť. Nestriekajte na otvorený oheň alebo iný zdroj zapálenia. Neprepichujte ani nespaľujte, a to ani po použití. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám nad 50°C. Držte mimo dosahu detí. Nevdychujte úmyselne. Nestriekajte do očí. Používajte výhradne v súlade s určeným účelom. Do zberu recyklovateľných materiálov dávajte len prázdne plechovky.

Značka DOVE
Vaše hodnotenie
Mohlo by sa Vám páčiť