Elixir 15 dámska parfumovaná voda 30ml

SKU
37502
5,50 €
Vypredané

Vychutnajte si luxus a jedinečné čaro parfumu v 30 ml flakóne - to je Elixir 15, jedinečná vôňa značky Cote Azur. Uveďte svoje zmysly do čarovného sveta parfumov, kde hĺbka vôní upokojí vaše zmysly a otvorí novú kapitolu elegancie.

Elixir 15 dámska parfumovaná voda 30ml

Vôňa podobná Paco Rabanne Fame

Ak ste fanúšikom vôní podobných ikonickej Paco Rabanne Fame, Elixir 15 sa vám určite ulahodí. Vďaka vhodnej rovnováhe ovocných, kvetinových a drevitých tónov tieto parfumy vyžarujú luxus a hlbokú zmyselnosť. Ide o dokonalú alternatívu pre ženy, ktoré si cenia intenzívne a nezabudnuteľné vône.

Zloženie vône:

Elixir 15 je ako cesta do zmyselnej záhrady plnej exotického ovocia a luxusných kvetov. Jeho srdce bije v rytme jazmínu, ktorého jemnosť a výnimočná jemnosť vás zahalí do oblaku zvodnej mágie. Vrchné tóny šťavnatého manga a bergamotu sa prelínajú v srdci kompozície a otvárajú dvere na oslnivú cestu svetom vôní.

Základ, ktorý poteší:

Hĺbka vône Cote Azur je kombináciou santalového dreva a lákavej vanilky. Tieto cenné zložky zdôrazňujú eleganciu a trvácnosť parfumu a zanechávajú na pokožke tóny dlhotrvajúcej krásy. Je to ako mágia, ktorá kvitne na vašej pokožke a vyjadruje vašu osobnosť tým najjedinečnejším spôsobom.

Cíťte sa výnimočne:

Elixir 15 nie je len vôňa – je prejavom každej ženy. Zakaždým, keď si nastriekate na pokožku tento elixír, je to jedinečný rituál, ktorý premení každý deň na nezabudnuteľný zážitok. Cíťte sa sebavedome, zmyselne a elegantne, obklopená aurou luxusu, ktorá vás bude sprevádzať po celý deň.

Spoznajte svoju identitu vône:

Cote Azur Elixir nie je len vôňa, je to príbeh o vás. Vytvorením tejto vône vám J'Fenzi dal nástroj na vyjadrenie vašej osobnosti. Ste pripravení vyjadriť svoju jedinečnosť prostredníctvom vône? Cote Azur Elixir sa stane vašim neoddeliteľným doplnkom, ktorý podčiarkne vašu identitu a dodá sebavedomie.

Poznámka luxusu pre každodenný život:

Vďaka praktickej veľkosti 30 ml sa Elixir 15 stane vaším spoločníkom na cestách aj v každodennom živote. Kedykoľvek môžete siahnuť po luxuse a obklopiť sa krásou vône, ktorá dodáva energiu a pozitívnu motiváciu. Bez ohľadu na príležitosť – či už ide o obchodné stretnutie, romantickú večeru alebo spontánny výlet – tento parfém je pripravený zdôrazniť váš jedinečný štýl.

 

Značka Elixir
Vaše hodnotenie