Elixir 55 dámska parfumovaná voda 30ml

SKU
37480
5,50 €
Posledný kus na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Objavte podstatu luxusu a rafinovanej elegancie vo vôni, ktorá vás prenesie do magického sveta blažených vôní. Elixir No. 55 od Cote Azur je skutočným klenotom vo svete parfumov.

Elixir 55 dámska parfumovaná voda 30ml

Objavte podstatu luxusu a rafinovanej elegancie vo vôni, ktorá vás prenesie do magického sveta blažených vôní. Elixir No. 55 od Cote Azur je skutočným klenotom vo svete parfumov.

Obsahuje zmyselnú kompozíciu, ktorej hĺbka a jedinečnosť vás očarí už pri prvom streknutí. Egyptský jazmín a céder sú výnimočné ingrediencie, ktoré robia túto vôňu jedinečnou.

Head - Vynikajúci debut:

Elixír č. 55 sa otvára horkou mandľou a šafranom. Horkosť mandlí sa prelína s intenzívnou arómou šafranu, čím vytvára mimoriadne vynikajúcu a očarujúcu kompozíciu. Pripravte sa na nezabudnuteľnú cestu hlboko do orientálneho sveta.

Exotické srdce:

Srdcom tejto vône je egyptský jazmín a céder. Egyptský jazmín, symbol luxusu a ženskej krásy, kvitne v plnej nádhere, zahalí vás do jemnosti a elegancie. Céder dodáva kompozícii hĺbku a štruktúru a prináša drevité tóny, ktoré kontrastujú s kvetinovým srdcom. Je to ako tajná záhrada plná rozkvitnutých kvetov...

Základ - magická atmosféra:

Základ Elixira No. 55 tvorí pižmo, ambra a drevité tóny. Pižmo a ambra dodávajú vôni trvácnosť a hĺbku a vytvárajú tóny, ktoré zostanú na pokožke mnoho hodín. Drevité tóny dopĺňajú kompozíciu, dodávajú teplo a tajomstvo. Je to ako pokojný západ slnka nad exotickou krajinou, ktorý vás prenesie do magickej atmosféry orientálnych príbehov.

Luxus a jedinečnosť značky Cote Azur:

Cote Azur je značka, ktorá neustále inšpiruje a teší jedinečnými kompozíciami vôní. Elixír č. 55 je dokonalým príkladom tohto prístupu – moderný, luxusný a plný charakteru. Značka dbá na každý detail a zaručuje kvalitu a jedinečnosť každej vône.

Po vzore Maison Francis Kurkdijam Baccarat Rouge 540:

Elixir No. 55 je parfum, ktorý je blízky srdcu milovníkov Maison Francis Kurkdijam Baccarat Rouge 540. Podobnosť v tónoch a charaktere robí Elixir No. 55 perfektnou alternatívou k tejto ikonickej vôni. Pre tých, ktorí chcú zdôrazniť svoju jedinečnosť a individualitu, bude táto vôňa skutočným skvostom.

Modernosť a klasika v jednej fľaši:

Elixir No.55 je spojením moderny a klasiky, ktoré vytvárajú harmonický celok. Je to vôňa, ktorá vyjadruje vašu osobnosť, zvýrazní váš štýl a dodá sebavedomie. Flakón s objemom 30 ml nie je len parfumom, ale je aj doplnkom, ktorý môžete nosiť vždy so sebou, aby ste si jeho vôňu mohli kedykoľvek vychutnať.

Elixir No. 55 nie je len vôňa, je to príbeh o orientálnej mágii, luxuse a elegancii. Jeho zloženie, podobné Maison Francis Kurkdijam Baccarat Rouge 540, poteší hlbokými tónmi mandlí, jazmínu a cédra. Tento parfém je pre ľudí, ktorí hľadajú jedinečnú vôňu, ktorá podčiarkne ich jedinečnosť. Cote Azur a Elixir č. 55 vás pozývajú objaviť novú dimenziu vôní, ktoré vás vtiahnu na vzrušujúcu cestu zmyslov.

Značka Elixir
Vaše hodnotenie