HG ochrana sprchových kútov 250ml

SKU
37454
10,89 €
Posledné 2 kusy na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

HG ochrana sprchovacích kútov chráni sklenené povrchy, obkladačky, batérie a iné materiály pred nečistotou a vodou, vďaka čomu nie je čistenie potrebné tak často a je oveľa jednoduchšie

HG ochrana sprchových kútov 250ml

HG ochrana sprchovacích kútov chráni všetky materiály sprchovacieho kúta a v sprchovacom kúte pred usadzovaním vápnika a iných nečistôt, ako sú zvyšky mydla, kúpeľového oleja, telesného maziva atď. HG ochrana sprchovacích kútov chráni sklenené povrchy, obkladačky, batérie a iné materiály pred nečistotou a vodou, vďaka čomu nie je čistenie potrebné tak často a je oveľa jednoduchšie.

  • zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa a iných nečistôt
  • mimoriadne jednoduchá aplikácia.
  • vhodný na všetky druhy materiálov

Čistiaci prostriedok na sprchovacie kúty zaručuje maximálnu ochranu pred vodným kameňom a nečistotami

Čistiaci prostriedok na sprchovacie kúty značky HG chráni sklenené výplne, dlaždice, kohútiky a iné povrchy pred nečistotami. Vďaka vysokej účinnosti čistiaceho prostriedku HG ochrana sprchovacích kútov bude na udržiavanie čistoty postačovať menej časté umývanie. Čistiaci prostriedok HG ochrana sprchovacích kútov zjednodušuje umývanie sprchovacích kútov. Ideálny čistiaci prostriedok na odstraňovanie vodného kameňa zo sprchovacích kútov.

Ako používať čistiaci prostriedok HG ochrana sprchovacích kútov?

Na maximálnu ochranu všetkých materiálov v sprchovacích kútoch a okolo nich pred vodným kameňom a nečistotami používajte čistiaci prostriedok HG ochrana sprchovacích kútov týmto spôsobom:

Povrch, ktorých chcete vyčistiť, musí byt čistý a suchý. Naneste malé množstvo HG ochrana sprchovacích kútov na čistú, suchú utierku a rozotrite ho krúživým pohybom. Potom povrch vyleštite mäkkou suchou utierkou.

 

NEBEZPEČENSTVO:

Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.

BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare.

PRVÁ POMOC:

PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Ak sa objaví podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte lekára.

POKYNY NA ZNEŠKODNENIE:

Zneškodnite obsah a obal v mieste zberu nebezpečného alebo špeciálneho odpadu.

Upozornenie:
Pozorne čítajte a dodržiavajte inštrukcie. Tlaková nádoba: Chráňte pred slnečným žiarením a teplotami nad 50 °C. Extrémne teploty sa môžu vyskytnúť v automobiloch a v blízkosti kachieľ alebo krbov. Nestriekajte na elektrické kachle, zdroje tepla a elektrické zariadenia. Uchovávajte mimo dosahu plameňa, sviečok, cigariet, zdrojov vznietenia, zdrojov tepla, akýchkoľvek elektrických zariadení, ako je televízor a pod. Úmyselná inhalácia prípravku môže byť zdraviu škodlivá až smrteľná. Postriekaný povrch zotrite vlhkou handričkou. Neprepichujte a nespaľujte, a to ani po použití. Nestriekajte do ohňa alebo na žeravé predmety. Uchovávajte mimo dosahu detí! Uchovávajte mimo dosahu zdrojov zapálenia - Zákaz fajčenia. Zabráňte úmyselnej inhalácii. Nestriekať na potraviny, tkaniny, povrchy. Zabráňte kontaktu s očami. Uchovávajte mimo dosahu plameňa, sviečok, zdrojov vznietenia, zdrojov tepla a zapnutých elektrických zariadení.

 

Špecifická rizikovosť:
F+ Mimoriadne horľavý.     horlavina

Značka HG
Vaše hodnotenie