Joanna Styling Effect sprej na vlasy na zvýraznennie kučier 300ml 99971

SKU
37021
5,99 €
Posledné 4 kusy na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Joanna Styling Effect sprej na kučery a tvarovanie vĺn, silne tužiace.  Výrazne uľahčuje tvarovanie vlnitých a kučeravých vlasov. Dáva účesu pružnosť a elasticitu. Obsahuje UV filter a polymér umožňujúci fixáciu a zvýraznenie efektu krútenia vlasov. 

Joanna Styling Effect sprej na vlasy na zvýraznennie kučier 300ml 99971

Snívate o pružných a pružných vlasoch? Sprej na onduláciu Joanna Professional je vytvorený práve pre vás. Ide o produkt, ktorý prináša blahodarné výsledky pre vaše vlasy. Výrazne uľahčuje modeláciu kučeravých vlasov a zvýrazní ich tvar. Obsahuje polymér, ktorý zvýrazňuje kučery a UV filter. Zvyšuje trvácnosť účesu a zvýrazní kučery.

Najlepšie výsledky dosiahnete, ak svoje vlasy pred stylingom správne hydratujete a vyživíte. Pravidelne používajte šampón, masku a kondicionér z radu Professional od Joanny. Nečakajte, siahnite po celej sade profesionálnych produktov určených na použitie v kaderníckych salónoch a doprajte svojim vlasom špeciálnu starostlivosť.

Snívate o pružných a pružných vlasoch? Sprej na onduláciu Joanna Professional je vytvorený práve pre vás! Ide o produkt, ktorý prináša blahodarné výsledky pre vaše vlasy. Výrazne uľahčuje modeláciu kučeravých vlasov a zvýrazní ich tvar. Obsahuje polymér, ktorý zvýrazňuje kučery a UV filter. Zvyšuje trvácnosť účesu a zvýrazní kučery.

Použitie:

Ľahko rozprášte na vlhké alebo suché vlasy a tvarujte až do získania požadovaného efektu

 

Značka JOANNA
Vaše hodnotenie
Mohlo by sa Vám páčiť