Trix Koloidné zlato Au100 10ppm 50ml

SKU
32757
8,99 €
Posledné 4 kusy na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Koloidné zlato je kozmetický prípravok na čistenie a regeneruje pokožky.

Trix Koloidné zlato Au100 40ppm 50ml

Koloidné zlato sa používa v kozmeteológii na skrášľujúce ošetrenia. Zlato redukuje tvorbu vrások, regeneruje už existujúce vrásky, zároveň pleť hydratuje a odstraňuje zafarbenie pleti. Koloidné zlato stimuluje proces čistenia tela cez pokožku. Stimuluje syntézu kolagénu, čím prispieva k obnove kožného tkaniva. Má upokojujúci a antibakteriálny účinok. Vytvára dojem žiarivej pleti. Má silný účinok proti akné. Používa sa zvonka na rôzne typy podráždenia kože: vitiligo - depigmentácia kože, psoriázy, abcesy, lišaje, chronický ekzém, pri akné, zápaloch kĺbov.

Použitie:

Aplikuje sa tak, že ho nanesiete na kozmetický tampón, alebo obrúsok a jemne ním potriete čistú, odlíčenú a umytú pokožku, najlepšie ráno aj večer. Pri použití sprejovej formy sa koloidné zlato aplikuje nastriekaním priamo na postihnuté miesto.

V Európskej únii je podľa nových predpisov zakázané vnútorné užívanie potravín s obsahom nanomateriálov. Mimo EÚ, t.j. aj v USA, Japonsku a iných vyspelých krajinách nie je vnútorné užívanie koloidného zlata obmedzené. Takže v EU sa koloidné zlato môže používať len ako kozmetický produkt na vonkajšie použitie.

 

Značka Trix
Vaše hodnotenie