Velvet Junior vlhčený toaletný papier 48ks

SKU
35849
1,55 €
Posledný kus na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Junior je jemné kozmetické zloženie s príjemnou ovocnou vôňou, určené pre normálnu a citlivú pleť

Velvet Junior vlhčený toaletný papier 48ks

Siahnite po modernej  starostlivosti pre celú rodinu, vytvorenej pre najmenších, ale milovanej aj rodičmi a dospelými! Objavte nový štandard toaletnej hygieny  s  navlhčeným toaletným papierom Velvet, ktorý je doplnkom alebo - v prípade batoliat, ktoré sa učia samostatnosti na toalete - náhradou za bežný toaletný papier na rolke.   

Postarajte sa o pohodlie a pohodu svojho dieťaťa učením sa správnym hygienickým návykom! Zaveďte do jeho každodennej toalety vlhčený toaletný papier Velvet Junior, ktorý možno použiť po každom použití toalety. Mäkké listy navlhčené jemným kozmetickým zložením umožnia malému čističovi cítiť sa čisto a sviežo za každých podmienok a na akomkoľvek mieste, doma aj vonku.

Vlhčený toaletný papier Velvet Junior je kombináciou 100% prírodnej netkanej textílie z celulózových vlákien (bez plastu) a jemnej kozmetickej receptúry obohatenej o vitamín E a kyselinu mliečnu.

Vlhčený toaletný papier nie je to isté ako detské a detské vlhčené obrúsky alebo univerzálne telové obrúsky. Rozdiel medzi nimi spočíva v type netkanej textílie, z ktorej sú vyrobené!

  • Glycerín – hydratuje pokožku a pomáha zaviesť aktívne zložky hlboko do epidermy
  • Vitamín E  – zlepšuje hydratáciu pokožky
  • Kyselina mliečna - regulátor pH, má hydratačnú funkciu a pomáha udržiavať rovnováhu mikroflóry intímnych partií

Vlhčený toaletný papier Velvet Junior obsahuje až  9-9 prírodných zložiek!

Značka Velvet
Vaše hodnotenie