VINOVE Scented Card Milano osviežovač vzduchu do auta

SKU
35992
2,99 €
Posledné 2 kusy na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Vonná karta je vhodná do interiéru Vášho auta, kancelárie, bytu alebo šatníka. 

VINOVE Scented Card Milano osviežovač vzduchu do auta

Vonná karta s elegantným a originálnym dizajnom inšpirovaná štruktúrou  prírodných kryštálov a prvkami modernej architektúry. Táto elegantná  vonná karta je vhodná do interiéru Vášho auta, kancelárie, bytu alebo šatníka. Vďaka polyméru z ktorého je karta vyrobená, vôňa vydrží až 60 dní.

Vôňa: MILANO

MILANO - Kombinácia výraznej a silnej arómy kardamómu s nádychom korenia vyvoláva kreativitu. Jemné tóny fialových listov a čerstvej šalvie sú podivuhodne stimulujúce a prispievajú k mladistvému pocitu. Vanilková aróma má relaxačný účinok, zatiaľ čo vôňa škorice a gaštanu pripomína čisté šťastie.

 

NEBEZPEČENSTVO:

Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.

BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare.

PRVÁ POMOC:

PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Ak sa objaví podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte lekára.

Značka Vinove
Vaše hodnotenie