Wilkinson Extra3 Beauty Woman jednorázový holiací strojček 4+2ks

SKU
36277
4,29 €
Posledný kus na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Pre pohodlné a efektívne oholenie sa môžete spoľahnúť na jednorazový holiaci strojček Extra 3 My Intuition Essentials. Bol navrhnutý špeciálne pre ženy.

Wilkinson Extra3 Beauty Woman jednorázový holiací strojček 4+2ks

Jednorazový holiaci strojček Extra 3 My Intuition Essentials  od Wilkinson  je určený pre ženy, ktoré hľadajú efektívny a pohodlný holiaci strojček. Holenie je rýchla a účinná alternatíva k odstraňovaniu chĺpkov. Umožňuje vám rýchlo sa zbaviť chĺpkov pod pazuchami alebo na nohách, napríklad v sprche.

Pre pohodlné a efektívne oholenie sa môžete spoľahnúť na jednorazový holiaci strojček Extra 3 My Intuition Essentials! Bol navrhnutý špeciálne pre ženy. Jeho otočná hlava mu umožňuje dokonale kopírovať krivky tela, čím vám uľahčí prácu, ale aj odstrániť všetky chĺpky jediným prechodom. A pre ešte presnejšie oholenie je hlavica jednorazového holiaceho strojčeka Extra 3 My Intuition Essentials vybavená 3 čepieľkami pre vysoko presné oholenie a čistú a hladkú pokožku. Jeho lubrikačný pásik sa skladá z aloe vera, bambuckého masla a jojobového oleja, ktoré zaisťujú maximálny komfort kĺzania a zabraňujú podráždeniu. Dámsky holiaci strojček Wilkinson Extra 3 My Intuition Essentials má napokon ergonomickú rukoväť  pre intuitívnu manipuláciu vo všetkých polohách. A čo viac, jeho nekĺzavý povrch vám umožňuje osvojiť si bezpečné a protišmykové uchopenie dokonca aj v sprche.

S dámskym holiacim strojčekom Extra 3 My Intuition Essentials od Wilkinson sa holenie stane detskou hrou, ktorá kombinuje pohodlie a efektivitu, pre jemnú a krásnu pokožku okamžite!

Jednorazový dámsky holiaci strojček Extra 3 My Intuition Essentials je vybavený čepeľami vyrobenými zo 70 % z recyklovanej ocele; jeho rukoväť je vyrobená z 30% recyklovaného plastu (zmes PCR a PIR); a je balený vo vrecku vyrobenom z 55 % rastlinného odpadu.

Značka WILKINSON
Vaše hodnotenie