Ariel Fast Dissolving Color prášok na pranie 3300g 60 praní

SKU
35132
20,59 €
Vypredané

 Prášok na pranie Ariel s koncentrovaným zložením

Ariel Fast Dissolving Color prášok na pranie 3300g 60 praní

Ariel prášok na pranie vynikajúco odstraňuje škvrny už pri 1. praní.  Ariel odporúčajú značky Whirlpool, Electrolux, Candy a Beko, Koncentrované zloženie: Prášok na pranie Ariel s koncentrovaným zložením poskytuje koncentrovanejšiu silu a operie viac bielizne na jeden gram prostriedku. Rýchlorozpustný aj pri praní na nižších teplotách: s jedinečnou technológiou rýchleho rozpúšťania aj pri praní na nižších teplotách, ktorá pomáha predchádzať usadzovaniu zvyškov prášku. Perte pri nižších teplotách a ušetrite až 60 % energie (spotreba energie práčkou pri prechode zo 60 °C na 30 °C, bežný cyklus), 100 % recyklovateľný kartónový obal: prášok na pranie Ariel má 100 % recyklovateľný kartónový obal. S biologicky odbúrateľnými zložkami: 80 % všetkých organických zložiek prášku na pranie Ariel je biologicky odbúrateľných.

Zloženie:

5-15% Aniónové Povrchovo Aktívne Látky, <5% Neiónové Povrchovo Aktívne Látky, Fosfonáty, Polykarboxyláty, Zeolity, Enzýmy, Parfumy, Hexyl Cinnamal, Linalool

 

NEBEZPEČENSTVO:

Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.

BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare.

PRVÁ POMOC:

PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Ak sa objaví podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte lekára.

POKYNY NA ZNEŠKODNENIE:

Zneškodnite obsah a obal v mieste zberu nebezpečného alebo špeciálneho odpadu.

safe_icon_01      safe_icon_02      

Značka Ariel
Vaše hodnotenie