Biolit náhradná tekutá náplň proti komárom Eucalyptus 30 nocí 21ml

SKU
37585
7,09 €
Na sklade 10 a viac kusov Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Zbavte sa komárov a iného drobného hmyzu, ktorý sa skrýva za záclonami alebo skriňami, pomocou elektrického odparovača od spoločnosti BIOLIT.

Biolit náhradná tekutá náplň proti komárom Eucalyptus 30 nocí 21ml

Náhradná tekutá náplň s vôňou eukalyptu pre váš elektrický odparovač vás bude účinne chrániť pred komármi až 30 nocí. Obsahuje insekticíd, ktorý pôsobí proti komárom vrátane tigrích aj pri mierne otvorených oknách a zapnutých svetlách.

Optimálne na použitie v miestnosti do 30m3. Náhradná tekutá náplň je určená pre elektrický odparovač Biolit. Insekticíd chráni pred komármi vrátane tigrovaných aj pri mierne otvorených oknách a zapnutých svetlách.

Poskytuje spoľahlivú ochranu až na 30 nocí x 8 h = 240 hodín.

Použitie:

Vaporizér aktivujte 30 minút vopred.
1. Odstráňte uzáver (zatlačte a otočte). Náplň zaskrutkujte/zatlačte do zaistenia do el. odparovače.
2. Otočte zástrčku tak, aby bola kazeta vo vertikálnej polohe.
3. Vložte el. odparovač do príslušnej zásuvky, kým sa nerozsvieti kontrolka. Keď je kazeta prázdna, odpojte vaporizér od napájania. a nahradiť ho novým.
4. Po použití odpojte odparovač od napájania. siete. Vaporizér a kazetu vždy držte vo vzpriamenej polohe. Odparovač umiestnite v smere prievanu k spiacej osobe.

Používajte podľa pokynov. Nepoužívajte v uzavretých priestoroch. Vonkajší obal s bezpečnostnými upozorneniami uchovávajte až do úplného spotrebovania výrobku. Pri použití el. odparovač ničím nezakrývajte. Nedotýkajte sa el. vaporizér s kovovými predmetmi alebo mokrými rukami, keď je zapojený do siete. Pred zapojením odstráňte alebo zakryte teráriá, akváriá, klietky pre zvieratá a vtáky. Vypnite filtre na akváriách. Uchovávajte ich oddelene od potravín, nápojov a krmiva. Nedotýkajte sa knôtu.

Zloženie

Účinná látka: 1,2 g pralaktínu v 100 g prípravku.

Obsahuje: destiláty (ropné), hydrogenované stredné.

Upozornenie

Pri požití a vniknutí do dýchacích ciest môže spôsobiť smrť. Vysoko toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte po ruke obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii si dôkladne umyte ruky. V prípade požitia okamžite volajte toxikologické informačné centrum/lekársku pomoc. Nevyvolávajte vracanie. Obchod je uzamknutý.

Bezpečnostné upozornenie
Nebezpečnosť pre zdravie
Nebezpečné pre životné prostredie

H371 Môže spôsobiť vážne poškodenie orgánov (nervová sústava).

Nebezpečnosť pre zdravie

Nebezpečenstvo
Môže spôsobiť podráždenie dýchacích ciest. Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty. Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý po požití. Škodlivý pri kontakte s pokožkou. Škodlivý pri vdýchnutí. Rozkladom ozónu v horných vrstvách atmosféry poškodzuje verejné zdravie a životné prostredie.

Varovanie. Bezpečnostné upozornenia
Zabráňte vdychovaniu prachu/dymu/plynu/hmly/pár/aerosólov. Používajte iba vonku alebo v dobre vetraných priestoroch. Pri vdýchnutí: preneste postihnutého na čerstvý vzduch a ponechajte ho v pokoji v polohe uľahčujúcej dýchanie. Pri požití: ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára. Používajte ochranné rukavice / ochranný odev / ochranné okuliare / tvárový štít. Pri styku s pokožkou: umyte veľkým množstvom vody a mydla. Pri zasiahnutí očí: niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a pokiaľ ich možno vybrať ľahko. Pokračujte vo vyplachovaní. Pri používaní tohto výrobku nejedzte, nepite ani nefajčite. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Nebezpečné pre životné prostredie

Nebezpečenstvo
Veľmi toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Toxický pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.

Varovanie. Pokyny pre bezpečné zaobchádzanie
Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia. Uniknutý produkt zoberte. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Značka BIOLIT
Vaše hodnotenie