Persil Color Deep Clean prášok na pranie 2,1kg 35 praní

SKU
35281
12,99 €
Posledné 2 kusy na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.

Je efektívny aj pri praní pri nízkych teplotách

Persil Color Deep Clean prášok na pranie 2,1kg 35 praní

Persil Color Deep Clean prášok na pranie na farebnú bielizeň pomáha zachovať jas farieb a zároveň poskytuje úžasný čistiaci výkon a dodáva práčke hygienickú sviežosť vďaka novému zloženiu. Zloženie v tomto prášku pre farebnú bielizeň je navrhnuté tak, aby udržalo farby žiarivé a poradilo si i s tými najodolnejšími škvrnami. Účinný voči škvrnám, dokáže byť šetrný voči farbám. Koncentrovaný prášok je navrhnutý tak, aby zaistil viac než len svieže oblečenie, pôsobí ešte hlbšie v mechanizme práčky a účinne odstraňuje nepríjemné zápachy.  Účinné pri nízkych teplotách - pranie v studenej vode začína pri 20 °C, aby sa šetrila energia pri každom praní. Hĺbkovo čistí bielizeň a zachováva žiarivé farby. Preniká hlbšie do mechanizmu práčky a odstraňuje nepríjemné zápachy.

 

NEBEZPEČENSTVO:

Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.

BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare.

PRVÁ POMOC:

PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Ak sa objaví podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte lekára.

POKYNY NA ZNEŠKODNENIE:

Zneškodnite obsah a obal v mieste zberu nebezpečného alebo špeciálneho odpadu.

Značka Persil
Vaše hodnotenie