Rex Amazonia Freshness White prášok na pranie 3kg 50 praní

SKU
36859
11,69 €
Posledné 2 kusy na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.
Rex Amazonia Freshness White prášok na pranie 3kg 50 praní

Rex Amazonia Freshness White prášok na pranie 3kg 50 praní

Rex Amazonia Freshness White prášok na pranie účinne odstraňuje škvrny a je ideálny pre veľké objemy bielizne. So svojím novým zložením Cold Water Active odstraňuje škvrny z oblečenia pri praní už od 20°C. Použite Rex Cold Water Active a prepnite na nízkoteplotné pranie, aby ste ušetrili energiu bez toho, aby ste museli poľaviť od silného výkonu pre bezchybne čistú bielizeň pri každom praní. Prášok na pranie zanecháva bielizeň nielen čistú, ale tiež jej poskytuje sviežu vôňu amazonského dažďového pralesa. Prášok na pranie bol vyvinutý tak, aby udržal bielu a stálofarebnú bielizeň žiarivú a bez škvŕn. 

NEBEZPEČENSTVO:

Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.

BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare.

PRVÁ POMOC:

PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Ak sa objaví podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte lekára.

POKYNY NA ZNEŠKODNENIE:

Zneškodnite obsah a obal v mieste zberu nebezpečného alebo špeciálneho odpadu.

Značka Rex
Vaše hodnotenie