Persil Deep Clean Lavender prášok na pranie 2,1kg 35 praní

SKU
36855
11,69 €
Posledných 6 kusov na sklade Doručíme do 24 hodín počas pracovných dní.
Persil Deep Clean Lavender prášok na pranie 2,1kg 35 praní

Persil Deep Clean Lavender prášok na pranie 2,1kg 35 praní

Persil Deep Clean Lavender prášok na pranie zažite dokonale čistú bielizeň a dlhotrvajúcu sviežosť vášho oblečenia. Dokonca aj po vypraní môžu z práčky vychádzať nepríjemné zápachy, pretože pri každom praní sa časom hromadia odolné nečistoty vo vnútri práčky. Našťastie proti odolným zvyškom nečistôt účinne bojuje prašok na pranie Persil s technológiou Deep Clean. Persil predstavuje viac než len odstránenie škvŕn z oblečenia. Persil prašok na pranie s vôňou levandule je teraz vylepšený tak, aby poskytoval hĺbkové čistenie bielizne a hygienicky sviežu práčku. Jedinečné zloženie pôsobí hlboko vo vláknach, aby odstránilo aj tie najodolnejšie škvrny a zároveň dodalo bielizni dlhotrvajúcu vôňu.

NEBEZPEČENSTVO:

Dráždi kožu. Spôsobuje vážne poškodenie očí.

BEZPEČNOSTNÉ UPOZORNENIE:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Po manipulácii starostlivo umyte ruky vodou a mydlom. Noste ochranné rukavice a ochranné okuliare.

PRVÁ POMOC:

PO POŽITÍ: Pri zdravotných problémoch volajte NÁRODNÉ TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody a mydla. Ak sa objaví podráždenie pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte lekára.

POKYNY NA ZNEŠKODNENIE:

Zneškodnite obsah a obal v mieste zberu nebezpečného alebo špeciálneho odpadu.

Značka Persil
Vaše hodnotenie