Parfumy Versace Dylan Purple

VERSACE DYLAN PURPLE

Preneste sa do nekonečného leta s Dylan Purple – novou žiarivou a elegantnou vôňou a kampaňou Versace s Iris Law v hlavnej úlohe.

Úžasná a elegantná, táto najnovšia vôňa Versace bola vytvorená, aby oslovila každého, kto miluje navoňavkovanie svojím obľúbeným parfumom ako súčasť svojho ranného rituálu. Ak ste v tomto s nami, tak táto povznášajúca, ovocná kvetinová vôňa môže byť vašou novou vôňou pre rok 2023!


versace-dylan-purple

Aká je VERSACE DYLAN PURPLE?

Na zmesi hrušky a na slnku dozretého pomaranča je niečo špecifické, zaujímavé, jedinečné a v prípade parfumu sa s touto kombínáciou stretnete len zriedka - to nás očarilo v prvom rade. Versace Dylan Purple nesie tiež jemne citrusový závan, ladený do slnečných letných dní. Pridajme silu bergamotu a cédrového dreva s prívalom unikátnych zložiek ako Pomarosa, Mahonial, Ambroxan, Belambre a Sylkolide, jemnú vôňu marhule a pižmovej slivky, a vznikne nám voňa, ktorá je globálny hit.

„Svieža, ovocná a návyková, pocta tradyčným pôžitkom z Talianska a jeho ikonickým citrusom. Kvetinové srdce je znázornením hypnotického západu slnka pri vode.“
— Parfumér Christophe Raynaud

Prečo sa nám páči?

Táto vôňa je dekadentná vďaka svojmu talianskemu dedičstvu, flakónu odvážnej fialovej farby znázorňujúci luxus, akoby bol vyrobený priam pre kráľovskú rodinu. V Dimidi tejto novinke hovoríme jednoznačné áno, prikivujeme všetkymi desiatimi a vyzdvihujeme hlavne jej ikonické vyjadrenie leta prostredníctvom sladšej ovocno-kvetinovej podmanivej vôni. Myslíme si, že sa zaručene stane vašou novinkou, ktorou sa budete chcieť opakovane obklopovať, tak ako aj my.